Meni

 

Zelena narava poživlja! Žirovnica je v objemu travnikov, gozda in Alp, zato vse kliče h gibanju v naravi. Zelena dolina Završnice je idealna za sprehode in kolesarjenje, gorska veriga Karavank vabi na pohodniške podvige in razglede na Blejsko jezero, Rekreacijski park Završnica je tu za športno zabavo in piknike. Romantika vas čaka na konju in med opazovanjem zvezd skozi okno planinskega doma.

Rekreacijski park Završnica leži v Dolini Završnice, ki obdana s kuliso mogočnih Karavank, zelenimi travniki in dišečimi gozdnimi pobočji vabi na zabavno in aktivno doživetje! Park je enostavno dostopen in ravno prav odmaknjen od utečenega vsakdana. Tam sta živahna športna energija in ljubezen do narave posebej ubrani.

 

 

Naravna lega doline, ki jo domačini imenujejo Zavrh, ter premišljena postavitev objektov za rekreacijo in prosti čas poskrbijo, da se tam rišejo nasmehi na vseh obrazih. Oddih v neokrnjeni naravi, športni podvigi, lahkotni sprehodi in druge zelene aktivnosti vabijo v park družine, pohodnike, plezalce, planince in šolske skupine.

Završnica je izhodišče za različno zahtevne vrhove v Karavankah na severni strani in grebenu, imenovanem Rebro (Reber), na južni strani doline.

Kliknite za zemljevid pohodniških poti. 

 

 

V dolini Završnice se lahko okrepčate v Lovskem domu ali pa postanete v baru Zavrh. Z raznoliko kulinarično ponudbo pa se ponašajo gostinski lokali z bogato tradicijo v okoliških vaseh doline. Na širšem območju občine Žirovnica so na voljo tudi nastanitve v zasebnih apartmajih in sobah.

Lokacija

Kje smo / Kontakt

Ponudba

Otroško igrišče, trim steza, parkiranje na urejenih parkiriščih
Piknik prostori (“ob plošči”, “ob slapu”, “ob igrišču”) do 20 ljudi
Prireditveni prostor
Odbojka na mivki
Nogometno igrišče
Prostor za taborjenje
Rojstnodnevne zabave

Kontakt

+386 40 823 302

e aw@g-kabel.si

w https://zavrsnica.si/