Meni

Piknik prostori v Završnici

 

Vabljeni v Završnico, kjer so na voljo za najem trije piknik prostori, idealni za različne priložnosti in skupine. Vsak piknik prostor je opremljen z žarom in hladilnikom ter ponuja tekočo vodo in električni priključek, kar omogoča prijetno pripravo hrane in pijače kar v objemu narave. S svojo kapaciteto za do 20 oseb so naši prostori popolna izbira za družinska srečanja, prijateljske piknike, »team building« ali šolske izlete.

Dolina Završnica se nahaja v slikoviti dolini, obdana z zelenimi gozdovi in čistim zrakom, ki vabi k raziskovanju in sprostitvi. Poleg piknik prostorov lahko uživate tudi na otroškem igrišču ali nogometnem igrišču, ki sta prosto dostopna.

Rezervacija piknik prostorov

Rezervacija piknik prostorov je možna izključno preko spletne strani: https://shop.visitzirovnica.si/izdelek/najem-piknik-prostora-v-rekreacijskem-parku-zavrsnica  Vsak najemnik lahko najame nedoločen piknik prostor. Rezervacija posameznega, točno določenega piknik prostora, ni možna.

Cenik

Cena najema piknik prostora je odvisna od dneva v tednu:

 • Od ponedeljka do četrtka: 50 EUR.
 • Ob petkih, sobotah, nedeljah in praznikih: 100 EUR.

Urnik 

Piknik prostori so na voljo v uporabo vse dni v tednu od maja do oktobra od 10.00 do 21.30. Piknik prostor je potrebno zapustiti do 22. ure, ob čemer se elektrika avtomatsko izklopi.

Oprema piknik prostorov

Vsak piknik prostor vključuje brunarico velikosti približno 20 m2, dva kompleta lesenih miz in klopi, tekočo vodo, električni priključek, hladilnik ter žar na oglje. Voda iz pipe je pitna. Ostalo opremo za izvedbo piknika (oglje za žar, vžigalice itd.) je najemnik priskrbi sam. Sanitarije so na voljo ob brunarici ob cesti.

Parkiranje

Najemniku je na voljo največ pet parkirnih mest na travniku ob piknik prostoru. Za ostala vozila je na voljo parkirišče ob jezeru, kjer se plača parkirnina. Več o parkiranju v Završnici si lahko preberete tukaj: https://visitzirovnica.si/koristne-informacije-parkiranje-zirovnica-zavrsnica/ 

Ostale informacije in pogoji uporabe piknik prostorov v Završnici:

 • Piknik prostore v dolini Završnice upravlja Zavod za turizem in kulturo Žirovnica.
 • Vsak piknik prostor sprejme največ 20 oseb.
 • Najemnik najame piknik prostor preko spletne strani in se strinja s pravilnikom o uporabi piknik prostorov. Ključe od prireditvenega prostora bo najemnik prevzel preko kode, ki jo bo prejel po rezervaciji. Najemnik je odgovoren za plačilo najema piknik prostora ter morebitne dodatne storitve.
 • Najemnik je odgovoren za morebitno povzročeno škodo na piknik prostoru. V primeru povzročene škode, bo upravljavec naredil zapisnik in izdal račun najemniku.
 • Najemnik je odgovoren za požarno varnost na piknik prostoru in se mora seznaniti z izvlečkom požarnega reda, ki je nameščen v piknik prostoru. Kurjenje je dovoljeno samo v žaru. V času razglašene povečane požarne ogroženosti v naravnem okolju je kakršna koli uporaba odprtega ognja na prireditvenem prostoru prepovedana.
 • Izvajanje dejavnosti, ki prekoračuje hrup v naravnem okolju (vpitje, glasba), ni dovoljeno.
 • Po zaključku uporabe piknik prostora mora najemnik očistiti prostor, odpadke odložiti v ustrezen kontejner za ločevanje odpadkov, zakleniti brunarico in ključe odložiti na mesto, kjer ste jih prevzeli.
 • Najemnik prevzame odgovornost za varno uporabo električne omarice, piknik prostora v celoti ter je odgovoren za splošen red in varnost za čas najema.
 • Osnovne informacije za najemnike piknik prostorov v maju 2024 si lahko preberete tukaj.

Zemljevid območja piknik prostorov v Završnici:

Informacije

t 04 580 15 03
e info@visitzirovnica.si
w visitzirovnica.si