Odpri navigacijo

Kdaj? Sobota, 31. 8. 2019 

                                Kje? Prireditveni prostor Konjeniškega kluba Stol Breznica 

 

Kulinarični medeni dogodek z zabavnim dogajanjem za otroke in odrasle se bo odvijal preko celega dneva, v soboto, 31. avgusta 2019 na prireditvenem prostoru Konjeniškega kluba Stol ob lokalni cesti Breznica-Vrba.

Znani kuharski chefi bodo za vas pripravljali različne jedi iz medu, ki so zbrane v novi knjigi Medeni vodnik avtorice Kaje Pogačar o čebelah in medu. Pridite in poskusite vrhunske grižljaje medene kulinarike.

Na medeni tržnici se bodo predstavljali žirovniški ponudniki, gostinci in društva. Na stojnicah boste lahko kupili tudi izdelke iz medu in ostalih čebeljih pridelkov ter spoznali ponudnike, ki ustvarjajo zanimive produkte povezane s čebelami in medom.

Društvo prijateljev mladine Žirovnica pripravlja zabavne aktivnosti za otroke, med drugim se bodo lahko naučili starih pastirskih iger. Kranjsko sivko nam bo s pesmijo in plesom predstavil Ribič Pepe s svojim animacijskim programom za otroke, pa tudi za njihove starše, stare starše.

Popoldansko dogajanje pa bo popestril koncert priznanega slovenskega kantavtorja Andreja Šifrerja.

Tudi večer bo medeno obarvan, saj bo v prireditvenem šotoru organizirano srečanje čebelarjev s strokovnimi predavanji. Sledi zabava z Ansamblom Roka Žlindre.

Sladko povabljeni!

*Organizator dogodka bo javni dogodek snemal in slikal z namenom promoviranja dogodka. Fotografije bodo objavljene na spletni strani in FB strani organizatorja.