Meni

Hop on hop off avtobus – Bee our Guest

 

Tudi letos bo iz Bleda v Žirovnico vozil čebelarsko obarvan Hop on hop off avtobus, poimenovan Bee our Guest, ki v spremstvu domačinov nudi doživeto odkrivanje bogate čebelarske dediščine naših krajev. Na Breznici lahko ogledate Spominski čebelnjak Antona Janše in se z lokalnim vodnikom odpravite na sprehod do Čebeljega raja Noč, kjer boste lahko poskusili med in medene dobrote ter se pobližje spoznali z življenjem čebel. Radovljica vabi s čebelarskim muzejem in družinsko dogodivščino S čebelico po Radovljici, obiščete lahko tudi Čebelarski center v Lescah ter Čebelarstvo Ambrožič na Selu pri Bledu. Novost letošnje linije je vožnja v dolino Završnice, kjer bo vsako sredo organiziran brezplačen voden pohod na Ajdno.

 

 

Ali ste vedeli, da:
• štiri linije od torka do petka ne nudijo samo vožnje, temveč celodnevno doživetje v spremstvu lokalnih prebivalcev?
• na različnih lokacijah turistične organizacije, muzeji ter ponudniki turističnih storitev ponujajo posebne programe in vodena doživetja?
• bo vodnik avtobusa predstavil zanimivosti krajev in podal ideje za prijeten izlet?
• turisti na avtobusu obiščejo tudi zanimivosti, ki so ostalim obiskovalcem redko dostopne?
• z nakupom dnevne vstopnice lahko poljubno vstopate in izstopate v krajih znotraj posameznih linij?

Cena dnevne vozovnice: 8 €. Otroci do 10 let: brezplačno.
Vozovnice se kupi na avtobusu.

 

VOZNI RED

Na spletni povezavi https://www.radolca.si/sl/aktivnosti/hop-on-hop-off-bus lahko preverite tudi vozne rede ostalih linij in si izberete pot, ki vam najbolj ustreza.

 

TRASA AVTOBUSA