Meni

 

Anketiranje prebivalcev

 

Žirovnica je z vključitvijo v Zeleno shemo slovenskega turizma v začetku letošnjega leta naredila pomemben korak na poti zelenega trajnostnega delovanja turizma in pridobitve znaka Slovenia Green Destination.

Trajnostni razvoj turizma je tisti, ki gre z roko v roki z lokalno skupnostjo in spodbuja ustrezno zaščito lokalnega okolja (narave in kulture), poskrbi za zadovoljstvo lokalnih prebivalcev ter poskuša čim bolj omejiti negativne vplive na prebivalce, kulturo in okolje.

In ravno zato bomo v letošnjem letu najprej pregledali in analizirali stanje trajnostnega turizma v občini Žirovnica in v nadaljevanju pripravili korake s katerimi bomo izboljšali naše trajnostno delovanje.

Ker ste prebivalci za trajnostni razvoj turizma ključni deležnik, vas prijazno prosimo, da nam vaše mnenje oz. oceno trenutnega stanja turizma v občini Žirovnica sporočite preko ankete. Izpolnjevanje vam bo vzelo zgolj nekaj minut.

Anketo lahko izpolnite v fizični obliki in nam jo pošljete po pošti na naslov: Zavod za turizem in kulturo Žirovnica, Žirovnica 14, 4274 Žirovnica ali skenirano na e-naslov: urska.aljancic@visitzirovnica.si.

Do elektronske verzije ankete lahko dostopate preko spodnje QR kode ali na naslovu https://www.1ka.si/a/333527.